Bra naturprogram på TV

När man bänkar sig framför TV:n för en helkväll med naturprogram så kan det vara bra att ha ett fint möblerat vardagsrum. Jag kollade in några sidor på nätet på jakt efter lite nya möbler och hittade en jag gillade skarpt, som heter Furniturebox. Var på jakt efter en ny mediabänk och de hade massor med snygga val till bra priser, så snart blir det ny inredning till sköna kvällar framför vår favorit naturprogram.

Visste ni att Mitt i naturen på SVT har varit igång i snart 40 år? Det startade 1980 och är i mitt tycke det bästa naturprogrammet tillgängligt. De har faktiskt gjort flera program om fladdermöss genom åren, men jag tycker det är spännande att titta på vilket ämne som helst, så länge det handlar om natur. De har haft 11 olika programledare och producerades i början i Sundsvall men spelas numera in i Umeå.

(Visited 28 times, 1 visits today)