Jag är en klant!

När jag var ute på fladdermusspaning sist klantade jag mig lite. Jag hade kameran hängande på axeln och böjde mig fram, utan att tänka mig för, för att lyfta upp ryggsäcken. Kameran for fram och slog i en stenbumling bredvid mig. Som tur var klarade kamerahuset sig utan några skador men den främre linsen på objektivet hade en inte så vacker stjärnformation av sprickor. Jag lovar att jag kunde hålla mig för skratt hela kvällen. Det fungerar ju inte att vara utan bästa objektivet så det var bara att bita i det sura äpplet, göra en skadeanmälan till försäkringsbolaget och leta efter ett nytt objektiv. Jag bara älskar SP! Två dagar efter att jag hade lagt beställningen på det nya objektivet kom det och jag var lycklig som ett barn på julafton igen. Nu inväntar jag bara ett tillfälle att få prova objektivet.

Teleobjektiv mot en svart bakgrund

(Visited 1 times, 1 visits today)